Camera-installatie met 180 graden camera

Hikvision 180 graden camera voor bewaking benzinestation en garagebedrijf

Read more

Infrarood verwarming

Dè verwarming van de toekomst

Read more

Telrapportages maken met SensMax

De software van SensMax stelt u in staat om snel en eenvoudig rapporten te maken om meer inzicht te krijgen in het aantal bezoekers. De rapporten zijn in uw eigen Cloud-omgeving te maken.

Read more

Wifi netwerk met Unify accespoints

Case: het bereik van het huidige Wifi-netwerk is niet voldoende en niet stabiel in een grote woning met praktijk. Of wij een oplossing kunnen bieden voor een goed en betrouwbaar Wifi-netwerk.

Read more

Covid-19 monitor

Zie eenvoudig hoeveel mensen er binnen zijn.

Read more

Anoniem bezoekers tellen

Geschreven door Wilfred Veldhuis

Van de week las ik dat het aantal bezoekers in de winkelstraten opnieuw is gedaald met gemiddeld 1,7%. Meestal worden dit soort tellingen in winkelstraten gedaan door middel van Wifi-telling. Op verschillende plekken in de stad zijn sensoren geplaatst die het MAC-adres van een telefoon oppikken. Het MAC-adres wordt vervolgens versleuteld in verband met privacy.

Read more

Tellen aan de lopende band bij Vistaprint

Vistaprint benaderde ons of wij een telsysteem kunnen leveren om kratten te tellen die over de lopende band gaan. Dit om inzicht te krijgen van waar en wanneer de piekmomenten op de lopende band zijn en waar er eventueel knelpunten kunnen ontstaan. Normaal gesproken worden onze telsystemen gebruikt om personen te tellen, dus deze vraag vormde voor ons een uitdaging.

Read more