Klantentellers

WV Technics levert diverse soorten klantentellers waarmee u meer inzicht krijgt in het aantal bezoekers. Inzicht kan al komendoor dagelijks bij te houden hoeveel bezoekers u heeft gehad door een teller waarbij u de telstand van het display kunt aflezen. Nog mooier is het als u de telgegevens automatisch uit kunt latenlezen via software en deze kunt koppelen met de kassagegevens. De conversie kan dan automatisch berekend worden.Door inzicht in conversie kunt u patronen gaan herkennen en doorbreken om zodoende de omzet te verhogen

Teller met display


Bedraad of draadloos

Wij leveren draadloze tellers die voorzien zijn van een display en waarop tellingen af te lezen zijn. Maar wij leveren ook displays waarop sensoren bedraad aangesloten zijn. De sensoren kunnen in die gevallen in beveiligingspoortjes weg gewerkt worden of ze kunnen op het kozijn geplaatst worden. Ook een sensor boven de deur is mogelijk.

Via onze webshop is er meer informatie te vinden en zijn ze direct te bestellen.

SensMAx USB telsysteem


Uitgebreide Rapporten

In de software - die lokaal geïnstalleerd wordt - zijn diverse rapporten te maken. De tellingen kunnen per sensor en per richting (in en/of uit) bekeken worden in tabel en grafiek. Kies van welke sensor de gegevens bekeken moeten worden, over welke periode en met welk tijdsinterval (kleinste per uur). Kies vervolgens hoe de gegevens gepresenteerd moeten worden op het scherm, bijvoorbeeld lijn-of staafdiagram of tabel. Data kan ook geëxporteerd worden in Excel of pdf.


Bestel de SensMax USB telsystemen via onze webshop .

Automatische uitlezing

Voor telsystemen met automatische uitlezing bieden wij diverse mogelijkheden. Maar niet iedere teller is geschikt voor iedere situatie. Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden bij de keuze van de juiste teller, zoals:

- de te meten breedte van de doorgang
- plaats van montage (binnen/buiten - stroom aanwezig - bekabeld datanetwerk aanwezig - eventueel Wifi aanwezig)
- aantal meetpunten
- gewenste nauwkeurigheid

Er zijn eigenlijk 2 manieren om het aantal bezoekers te tellen:

Horizontale meting : sensoren worden aan weerszijden van de doorgang geplaatst en er vindt een telling plaats als iemand tussen de sensoren doorloopt. Voordelen: toepasbaar voor vrij brede doorgangen - makkelijk en snel (draadloos) te monteren Nadelen: vooral bij drukke en brede doorgangen minder nauwkeurig - bij storingen niet van afstand te benaderen.

Verticale meting: boven de entree wordt een sensor geplaatst. Er zijn verschillende uitvoeringen, maar de meest toegepaste sensor is een 3d-klantenteller. Dit is een camera met 2 lenzen en zo vormen (personen) kan herkennen. Dan zijn er ook 2D-camera's. Deze minder nauwkeurig omdat deze camera's personen niet herkennen als vorm maar als vlak. Een schaduw kan in die gevallen ook een telling geven. Dan zijn er nog thermische camera's die gebruik maken van warmte die personen uitstralen ten opzichte van de omgeving. De nieuwste techniek is met een time-of-flight sensor. Hierbij berekent de sensor continue hoe snel infrarode stralen teruggekaatst worden en zo herkent of een persoon de sensor passeert.

Voordelen verticale meting: zeer nauwkeurige metingen, ook bij drukke doorgangen of winkelstraten - in de meeste gevallen bij storingen of aanpassingen op afstand benaderbaar. Nadelen: moet bekabeld aangesloten worden boven een doorgang (eventueel tegen wand is ook mogelijk). De te meten breedte is afhankelijk van de hoogte waarop teller geplaatst wordt - bij hoge montage moet er gebruik gemaakt worden van een hoogwerker.


Brickstream 3D telsysteem - wereldwijd één van de meest gekozen telsystemen vanwege de hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Irisys telsysteem met Time-of-flight technologie. Irisys is een fabrikant met jarenlange ervaring met telsystemen. Ook deze systemen worden wereldwijd toegepast en zijn zeer nauwkeurig.

De SensMax horizontale telsystemen worden veelvuldig toegepast in retail, bibliotheken en musea. Maar bijvoorbeeld ook bij kinderboerderijen of toiletten.

Beeld van de Brickstream 3D waarop tellijnen ingesteld staan en een filterzone. Een telling vindt plaats als de tellijn gepasseerd wordt (in en uit lijn) en ze volledig door de filterzone heen zijn gelopen. Mensen die onder de teller heen en weer blijven lopen, worden niet steeds opnieuw geteld.

WV Technics heeft alle technieken in huis

Welke teller u ook toepast, wij kunnen alle technieken leveren. Bovendien hebben wij de kennis in huis om telsystemen op de juiste manier in te stellen, zodat de telling zo nauwkeurig mogelijk is. De nauwkeurigheid is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren.

Wij leveren al ruim 12 jaar klantentelsystemen en hebben in die tijd al veel klanten geholpen om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers. Ondanks onze brede ervaring met klantentellers, blijven wij de ontwikkelingen in de markt volgen, zodat wij steeds de beste teller kunnen leveren voor uw situatie. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van één fabrikant.


Al tellers aanwezig?

Zijn er al tellers aanwezig? Of zijn er camera's met een telfunctie geplaatst? Ook in die gevallen kunnen wij u in veel gevallen van dienst zijn.

Want het tellen van bezoekers is één ding, maar het rapporteren van de teldata in duidelijke grafieken of dashboards is zeker zo belangrijk. Wij kunnen veel telsystemen koppelen aan onze krachtige software, zoals de systemen van:

Flir, Brickstream, Xovis, Irisys, Hikvision, Axis, Hella, Vivotek