Horizontale meting

Bij horizontale meting worden in de meeste gevallen aan beide zijden van een doorgang sensoren geplaatst. Zodra iemand tussen de sensoren loopt, vindt er een telling plaats.

Horizontale bezoekerstellers kunnen verdeeld worden in draadloos en bedraad. Verder zijn er tellers waarbij de tellingen van het display afgelezen kunnen worden en systemen die automatisch uitgelezen worden in lokaal geïnstalleerde software of via de cloud. Er is ook nog een tussenvorm: uitlezing via USB, waarna de tellingen in software gedownload en bekeken kunnen worden.

Aflezen van het display

Een eenvoudige, maar veel gebruikte manier om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers, is door een klantenteller te gebruiken waarbij de telstand van het display is af te lezen.

Draadloos
Bedraad
De WV-Count-IT is een draadloze klantenteller, waarbij de telstand van het display is af te lezen. Deze bezoekersteller wordt vaak gebruikt in retail, bibliotheken en overal waar het belangrijk is om op een eenvoudige manier inzicht te hebben in het aantal bezoekers. De teller bestaat uit 2 kastjes (zender en ontvanger), die tegenover elkaar geplaatst worden. Zodra er iemand tussen de kastjes loopt, vindt er een telling plaats. De teller maakt verschil tussen ingaande en uitgaande bezoekers.

Voordelen van deze teller zijn:


  • Draadloos en eenvoudig te plaatsen / verplaatsen
  • Batterijgevoed (AA batterijen - inbegrepen)
  • Resetbaar door middel van magneet
  • Bi-directioneel (verschil tussen in- en uitgaande bezoekers)
  • Maximale afstand tussen zender en ontvanger is 8 mete

De WV Auditic bezoekersteller is een bedraad telsysteem, waarbij de telstand van het display is af te lezen. De sensoren worden bedraad op de tel-unit aangesloten en worden gemonteerd aan beide zijden van de doorgang. Zodra iemand tussen de sensoren loopt, vindt er een telling plaats.

De voordelen

  • Eenvoudige teller
  • Sensoren zijn discreet weg te werken
  • Degelijk - deze teller heeft zichzelf in de tijd bewezen. Wij hebben meerdere klanten die deze teller al meer dan 10 jaar in gebruik hebben.
  • Diverse sensoren zijn aan te sluiten, bijvoorbeeld sensoren die geschikt zijn voor aan de buitenkant van het kozijn of sensoren die bestand moeten zijn tegen vandalisme.
  • De teller is leverbaar met een extra display. Op die manier kan de ene teller als dagteller functioneren en de andere als totaalteller.


USB klantenteller

De SensMax telsystemen hebben de mogelijkheid om de sensoren via een aparte datacollector uit te lezen. Deze collector kan vervolgens op de computer aangesloten worden via de USB-poort en de tellingen kunnen dan bekeken worden in de software.

Voordeel van deze teller is dat er geen netwerk of stroom nodig is om deze te kunnen gebruiken. Deze tellers worden daarom dan ook vaak gebruikt bij buitenmetingen zoals bij een golfclub, kinderboerderij, wandelpaden en dergelijke.

Title two

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.