+31-(0)76 560 27 87 info@wvtechnics.nl

Werkplek Sensor - WV121

Steeds vaker wil men inzicht in het gebruik van een kantoorruimte. Ruimte is duur en door te tellen wordt vastgesteld hoe vaak een ruimte bezet is en door hoeveel personen.

Op basis van deze gegevens kan de bezettingsgraad van een ruimte worden bepaald en op welke tijden de bezettingsgraad het hoogst is. Met deze gegevens kan bijvoorbeeld verwarming, koeling of ventilatie aangestuurd worden. Een ruimte die niet gebruikt wordt, hoeft niet steeds verwarmd of gekoeld te worden.

De WV121 Sensor wordt aangemeld op een LoRaWan gateway die alle data verzameld van sensoren. Dat kunnen ook bijvoorbeeld temperatuur of CO2 sensoren zijn. Op de gateway kunnen maximaal 2000 sensoren aangemeld worden, binnen een bereik van maximaal 2 kilometer in een bebouwde omgeving en zelfs 15 kilometer in een landelijke omgeving.


Title one

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Groot detectiebereik

Eén sensor heeft een detectiebereik met een straal van 5 meter of 6 x 8 meter (rechthoek), bij montagehoogte van 3 meter. Detectie gebeurt volledig anoniem met een nauwkeurigheid tot maximaal 95%.

Er zijn tot 12 detectiezones in te stellen. Instellen kan via Wifi of USB Type-C. De Wifi kan uitgeschakeld worden na instellen van de sensor. Om de unit van spanning te voorzien wordt er gebruik gemaakt van de USB poort Type-C (5V / 1,5A).

De sensor is verkrijgbaar in zwart of wit.