Over ons

Wij zijn begonnen als specialisten in klantentellers. Wij leveren eenvoudige tellers tot zeer uitgebreide systemen om het aantal bezoekers te kunnen meten. De laatste jaren gebeurt het tellen van bezoekers steeds vaker door middel van camera's en dan vooral met 3d-camera's. Wij hebben ons steeds verder gespecialiseerd in het tellen van bezoekers door middel van dit soort intelligente camera's, maar ook in telsystemen die volledig anoniem en zonder camera kunnen tellen. Deze telsystemen tellen ook bij slechte verlichting of zelfs in het donker.

Tellen alleen is niet meer voldoende. Telsystemen leveren belangrijke data op, maar deze data gekoppeld met bijvoorbeeld data uit het kassasysteem levert nieuwe informatie op zoals conversie. Maar met onze telsystemen kan meer. Het aantal mensen in een kantoor kan gemeten worden, zelfs per werkplek. Zo wordt inzicht verkregen wanneer en hoe vaak een werkplek gebruikt wordt en kan er efficiƫnter met ruimte omgegaan worden. Zelfs verwarming, koeling, ventilatie of verlichting kan op basis van het aantal personen dat geteld wordt, aangestuurd worden.

Wij leveren ook een uitgebreid aanbod van dataloggers. Een deel daarvan is te vinden op www.weetwatumeet.nl. Onze dataloggers leveren informatie over bijvoorbeeld temperatuur of luchtvochtigheid. We kunnen met onze systemen in realtime meten en waarschuwen. Dat kan tijdens opslag van producten in koelkasten of warehouse, maar ook tijdens transport. Het zelfs mogelijk om de locatie door te sturen van waar het product zich bevindt.

Techniek is onze passie. Via deze site proberen wij u verder te informeren over de mogelijkheden van onze producten en beschrijven we diverse case studies. Bent u op zoek naar een product of systeem wat niet standaard in ons assortiment zit? Neem eens contact op met ons. Wij denken graag met u mee. Ten slotte hebben wij op die manier ons aanbod al aardig uit kunnen breiden.


ONS TEAM


Wilfred

Oprichter van WV Technics - technisch specialist in klantentellers en dataloggers

Barbara

Verkoop binnendienst

Martijn

Allround technisch specialist buitendienst

ERWIN

Allround technisch specialist buitendienst