Bezoekers tellen

We count people, you can count on us!

WV Technics is al jarenlang expert op het gebied van het tellen van bezoekers aan uw winkel, winkelcentrum, museum, bibliotheek of evenement. Ook hebben wij diverse mogelijkheden voor het tellen in parken, natuurgebieden of kinderboerderijen.

Wij leveren alle technieken die leverbaar zijn op het gebied van peoplecounting en kunnen dus altijd een gepaste oplossing leveren, Ook als u al een telsysteem heeft, kunnen wij deze in veel gevallen koppelen aan onze software, zodat u diverse systemen door elkaar kunt gebruiken.

Nauwkeurige telling is de basis

Meten is weten … maar een nauwkeurige meting kan alleen met de beste hardware. Wij werken samen met diverse fabrikanten van telsystemen en weten als geen ander om deze optimaal in te stellen, zodat een nauwkeurige telling gewaarborgd is.

Waarom tellen?

Een goede telling geeft inzicht in het aantal bezoekers, maar ook wanneer de pieken en dalen zijn in de bezoekersaantallen. Telgegevens kunnen gekoppeld worden met bijvoorbeeld kassagegevens, waardoor conversie automatsch berekend kan worden. Niet alleen per dag, maar ook per uur. Ook winkels zijn op deze manier onderling te vergelijken.

Op basis van deze gegevens kunnen beslissingen genomen worden met als doel de conversie te verhogen.