Bezoekersteller

Bezoekersteller van WV Technics

Met een bezoekersteller van WV Technics krijgt u direct inzicht in het bezoekersaantal van uw winkel of evenement. Als ondernemer kunt u hier waardevolle data uithalen waardoor u uw management beheer nog nauwkeuriger uit kunt voeren. De accurate bezoekersteller van WV Technics zijn breed toepasbaar. Hierbij kunt u denken aan kleding, bibliotheken, evenementen of winkelcentrums. In combinatie met de door WV ontwikkelde software bieden we u een totaaloplossing op het gebied van klanten telling. 

bezoekersteller

Natuurlijk wilt u als ondernemer op de hoogte zijn én blijven van het aantal bezoekers dat u ontvangt in uw winkel. Aan de hand van deze informatie kunt u namelijk diverse acties uitvoeren die het management ten goede komen. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van meer of minder personeel op specifieke tijden. Maar, met een bezoekersteller van WV Technics kunt u tevens het bezoekersaantal vergelijken met dat van andere winkels. 

Aan de hand van de innovatieve software welke verbonden is met de bezoekersteller, kunt u tevens een voorspelling maken in de omzet. Op deze manier krijgt u een beter inzicht in de positie van uw onderneming en de groei die daarbij hoort. Bij WV Technics staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een bezoekersteller voor uw winkel, kantoor of winkelcentrum. 

Bezoekersteller met software

Bij WV Technics bieden we een aantal innovatie tellers welke u voorzien van de data en informatie die u als ondernemer nodig heeft. Zo kunt u bij ons kiezen uit een bezoekersteller met lasertechniek. Deze tellers zijn eenvoudig te koppelen aan ons software platform en werken zeer accuraat. De installatie van deze teller is eenvoudig. 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bezoekersteller met 3D technologie. Deze tellers worden eenvoudig boven de ingang van uw winkel of pand gemonteerd. Doordat deze bezoekersteller veel instelmogelijkheden kent, bent u altijd verzekerd van een accurate en nauwkeurige telling. De klantenteller is op afstand te beheren. Zo bent u altijd verzekerd van onze hulp in het geval van storingen. Ook de SensMax tellers bieden een nauwkeurig telsysteem

Deze bezoekersteller heeft een draadloos bereik van 150 tot wel 800 meter. De tellingen worden snel naar de bijbehorende software verzonden, waardoor u altijd direct een overzicht heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een bezoekersteller. Onze specialisten staan graag voor u klaar.