Hikvision 180 graden camera voor bewaking benzinestation en garagebedrijf

Wed, 13 January Read more

Dè verwarming van de toekomst

Tue, 08 December Read more

De software van SensMax stelt u in staat om snel en eenvoudig rapporten te maken om meer inzicht te krijgen in het aantal bezoekers. De rapporten zijn in uw eigen Cloud-omgeving te maken.

Wed, 11 November Read more

Case: het bereik van het huidige Wifi-netwerk is niet voldoende en niet stabiel in een grote woning met praktijk. Of wij een oplossing kunnen bieden voor een goed en betrouwbaar Wifi-netwerk.

Mon, 26 October Read more

Zie eenvoudig hoeveel mensen er binnen zijn.

Thu, 24 September Read more

Geschreven door Wilfred Veldhuis

Van de week las ik dat het aantal bezoekers in de winkelstraten opnieuw is gedaald met gemiddeld 1,7%. Meestal worden dit soort tellingen in winkelstraten gedaan door middel van Wifi-telling. Op verschillende plekken in de stad zijn sensoren geplaatst die het MAC-adres van een telefoon oppikken. Het MAC-adres wordt vervolgens versleuteld in verband met privacy.

Thu, 09 January Read more

Vistaprint benaderde ons of wij een telsysteem kunnen leveren om kratten te tellen die over de lopende band gaan. Dit om inzicht te krijgen van waar en wanneer de piekmomenten op de lopende band zijn en waar er eventueel knelpunten kunnen ontstaan. Normaal gesproken worden onze telsystemen gebruikt om personen te tellen, dus deze vraag vormde voor ons een uitdaging.

Fri, 29 November Read more