Blog

Hieronder staan links naar artikelen en berichten die wij hebben geschreven op verschillende media.

24 januari 2020 – Leuk om te lezen dat Duurzaamheidscentrum Weizigt met onze systemen inzicht heeft in het aantal bezoekers.

10 januari 2020 – Museum Hoge Woerd voorzien van SensMax bezoekerstellers. Bezoekers werden nog handmatig geteld bij de balie. Met de SensMax tellers worden bezoekers automatisch geregistreerd en kunnen de rapportages in de Cloud bekeken worden, zowel in grafiek als tabel.

https://www.instagram.com/p/B7JUndrFmtr/

9 januari 2020 – Op LinkedIn een artikel over het anoniem tellen van passanten in winkelgebieden.

https://www.linkedin.com/pulse/anoniem-bezoekers-tellen-wilfred-veldhuis

9 januari 2020 РBij het BELvue museum in Brussel  zijn tellers van WV Technics geplaatst om inzicht te krijgen in de bezoekersaantallen en hoe mensen zich door het museum bewegen.

https://www.instagram.com/p/B7GOt1gl_QL/

 

Tellen van aantal kratten op een lopende band met onze draadloze sensoren van SensMax. Dit zijn realtime sensoren, zodat direct gezien kan worden wanneer en hoeveel tellingen er hebben plaats gevonden. Projectuitvoering 29 november 2019, zie: https://www.instagram.com/p/B5dmWNTFNbi/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Lees ons artikel op Linked-In over Black Friday – 27 november 2019
https://www.linkedin.com/pulse/black-friday-wilfred-veldhuis

Lees ons artikel op Linked-In dat wij geschreven hebben over klantentellers – 26 november 2019
https://www.linkedin.com/pulse/wij-tellen-jaarlijks-miljoenen-mensen-wilfred-veldhuis

Het tellen van het aantal bezoekers van een golfbaan, is een vraag die regelmatig bij ons voorkomt. Wij bieden hiervoor de uitkomst met onze draadloze SensMax sensoren. Deze kunnen met een USB-datacollector uitgelezen worden, zodat tellingen in software bekeken kunnen worden.
https://www.instagram.com/p/B3E1Ba6FaBE/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Voor Naturalis hebben wij tellers  in een opgegeven kleur geleverd, zodat ze zo min mogelijk opvallen in dit mooie gebouw. De tellers bij de twee ingangen hangen op ruim 6 meter hoogte. Daarnaast worden de bezoekers van de zalen geteld, zodat zij meer inzicht krijgen hoe bezoekers zich door het gebouw bewegen. Waar is het op welke momenten van de dag druk?
https://www.instagram.com/p/B19TRYwlaMk/?utm_source=ig_web_copy_link

Een bijzondere wisseltentoonstelling in het Design Museum Den Bosch die gaat over Design van het Derde Rijk. Onze tellers geven inzicht in het aantal bezoekers.
https://www.instagram.com/p/B2BSY0KlH7T/?utm_source=ig_web_copy_link