Camera-systemen


WV Technics levert en installeert professionele camera-systemen voor beveiliging van woning, winkel, bedrijf, garage, vakantiewoning en verder overal waar het belangrijk is om met camera's te waken over uw eigendommen.

Op het internet zijn heel veel verschillende soorten systemen te vinden. Wij werken echter met onze vaste merken zoals Safire, Hikvision en Dahua. Stuk voor stuk zijn dat betrouwbare fabrikanten van camera-systemen. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige kabels en materialen. Daarom kunnen wij op door ons geplaatste camera-systemen een garantie geven van 2 jaar. Niet alleen op de hardware, maar ook op de aangelegde bekabeling.

Professionele camera's


Standaard werken wij met IP-camera's met een resolutie van minimaal 4 MP. Dat zorgt voor een scherp beeld overdag en 's-nachts. Een beeld waarop details te herkennen zijn en dus bruikbaar zijn mocht dat voor opsporing nodig zijn.

Professionele plaatsing

Om een goede beeldkwaliteit te kunnen garanderen, is het belangrijk dat camera's op de juiste manier worden geplaatst en ingesteld. Onze monteurs weten als geen ander waar rekening mee te houden bij de plaatsing. Daarnaast zorgen zij ervoor dat bekabeling zo netjes mogelijk wordt weg gewerkt. Dat kan zijn in bestaande kieren, openingen, kruipruimtes, plafonds enz. Mocht het niet anders kunnen, worden er opbouwgootjes gebruikt.


Live beelden bekijken

De camera's worden aangesloten op een recorder met harde schijf. Deze neemt continu op, zodat u steeds kunt terugkijken naar de beelden. Als u terugkijkt, zal de recorder toch nog steeds op blijven nemen.

U kunt ook live meekijken op tv, computer, tablet of telefoon. Daarvoor installeren wij een app en stellen wij deze in zodat u overal en wanneer u wilt altijd de beelden live kunt zien.


webshop

In onze webshop hebben wij een aantal systemen staan die veel voorkomen en die direct besteld kunnen worden. De systemen kunnen met of zonder installatie besteld worden, maar wel altijd met onze support en overtuiging van de kwaliteit.