Klanten tellen

Klanten tellen met een bezoekersteller

Als u het aantal klanten wilt tellen dat dagelijks uw winkel of evenement bezoekt, dan bent u bij WV Technics aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd op het gebied van innovatieve klantentellers welke data en informatie verschaffen die u als ondernemer nodig heeft. In combinatie met de software bent u altijd in het bezit van een accurate klanten telling. Klanten tellen doet u dan ook het beste met een bezoekersteller van WV technics.

Een telling van het aantal mensen dat dagelijks uw winkel of winkelcentrum bezoekt, is van groot belang voor het management beheer. Met deze gegevens kunt u namelijk snel schakelen als dat nodig is. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van meer personeel als de teller een piek laat zien op specifieke dagen of uren. Aan de hand van deze metingen kunt u tevens uw omzet voor een bepaalde periode voorspellen.

Natuurlijk is een klantenteller ook onmisbaar als u de conversie wilt bepalen. Als u klanten wilt tellen aan de hand van innovatieve tellers, dan bent u bij WV Technics aan het juiste adres. We bieden diverse soorten tellers van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en geven ze een accurate meting in vrijwel elke situatie.

klanten tellen

Klanten tellen met WV Technics

Door onze bezoekersteller te koppelen aan ons geavanceerde software systeem, heeft u direct inzicht in waardevolle informatie welke van groot belang is voor de groei van uw onderneming. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een klantenteller met lasertechnologie, 3D technologie of onze SensMax bezoekersteller. Een teller met 3D techniek is tevens leverbaar met twee verschillende soorten lenzen, waardoor de teller gemonteerd kan worden tot 14 meter hoog.

Deze bezoekersteller is prima te gebruiken boven bijvoorbeeld de ingang van een winkelcentrum. Doordat de klantenteller op afstand te beheren is, bent u altijd verzekerd van een uitstekende support en ondersteuning. Als u liever gebruik maakt van een teller met lasertechniek, bent u bij WV Technics ook aan het juiste adres. Door de sterke laser werkt de meting zeer accuraat, ook als het licht niet optimaal is.

Deze klantenteller werkt zelfs in het donker wat hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld avond evenementen. Ook voor SensMax klantentellers bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten informeren u graag naar de uitgebreide mogelijkheden.