Klantenteller

Klantenteller van WV Technics

Als u voor uw winkel op zoek bent naar een klantenteller, dan bent u bij WV Technics aan het juiste adres. Onze geavanceerde tellers geven u een duidelijk inzicht in het aantal bezoekers van uw winkel, museum, evenement of winkelcentrum. Zo kunt u als ondernemer eenvoudig uw management methode aanpassen of bijstellen. Met een klantenteller van WV Technics houdt u altijd het overzicht. Voor een ondernemer is er niets zo belangrijk dan het ontvangen van klanten of bezoekers. 

klantenteller

Aan de hand van deze gegevens kunt u uw management eenvoudig blijven beheren. De data die aan de hand van een klantenteller wordt vrijgegeven, zegt iets over uw onderneming. Zo kunt u in één oogopslag zien hoeveel mensen uw winkel of evenement per dag bezoeken. Aan de hand van deze informatie kunt u eenvoudig actie ondernemen. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van meer of minder personeel. 

De klantenteller van WV Technics laat uiterst nauwkeurig zien op welke momenten uw winkel het meeste bezoekers ontvangt. Door onze geavanceerde bezoekersteller te koppelen aan uw kassasysteem, kunt u tevens de conversie vergelijken met het aantal klanten dat uw winkel heeft bezocht. Aan de hand van deze informatie kunt u uw winkel beleid vervolgens aanpassen. 

Klantenteller kopen

Als u een klantenteller wilt kopen doet u dat natuurlijk bij de specialisten van WV Technics. Bij ons bent u namelijk altijd verzekerd van een hoogwaardig product welke is voorzien van de beste en meest innovatieve software. Ze geven u niet alleen een duidelijk inzicht op het bezoekersaantal, maar verschaffen u ook informatie over de conversie van uw winkel. Daarnaast kunt u met een klantenteller van WV Technics eenvoudig voorspellingen doen op het gebied van verwachte drukte en omzet.

Periodes kunnen op deze manier eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Onze tellers zijn verbonden met ons eigen software platform. Vanuit hier kunt u gebruik maken van diverse toepassingen en functies. Wij leveren klantentellers op basis diverse technieken, bijvoorbeeld op basis van lasertechniek. Dat zorgt voor een nauwkeurige telling in vrijwel alle omstandigheden. Weinig licht of schaduw effecten hebben geen invloed op onze klantenteller. Dat betekent dat de teller zelfs in het donker zijn werk doet. De bezoekersteller van WV Technics is daarnaast eenvoudig te installeren en te verbinden met ons platform.

U heeft direct de beschikking over waardevolle data omtrent uw winkel. Naast een klantenteller met lasertechnologie, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een bezoekersteller met 3D-technologie. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de uitgebreide mogelijkheden.