Covid-19 - bepaal hoeveel mensen binnen zijn.

Vanwege het Coronavirus is de vraag naar inzicht in hoeveel mensen binnen zijn groot. Wij zijn telexperts en hebben hier ruime ervaring mee. Zo tellen wij in diverse musea het aantal bezoekers. Via een informatie-scherm worden bezoekers geïnformeerd hoe druk het is in een bepaalde zaal. Zij kunnen dan de keuze maken om eerst een andere zaal te bezoeken waar het minder druk is.

Met Covid-19 is het niet anders. Wij tellen het aantal bezoekers dat naar binnen gaan en het aantal bezoekers dat naar buiten gaan. Dat doen wij met onze uiterst nauwkeurige 3D bezoekerstellers. Deze tellers tellen het aantal bezoekers in realtime, zodat de informatie op de schermen actueel is. Het scherm kunnen wij aanpassen naar wens. We kunnen het scherm van tekst voorzien met informatie over hoeveel mensen binnen mogen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een stoplicht op het scherm zetten. Onder deze pagina staan een aantal voorbeelden die wij onlangs uitgevoerd hebben


3D-teller

.

Nauwkeurige meting in realtime

Onze Brickstream 3D telsystemen zijn de meest nauwkeurige telsystemen die verkrijgbaar zijn.

De tellers herkennen mensen op basis van vorm en zijn daarom niet gevoelig voor storingen als gevolg van lichtinval, reflecties en schaduw waar andere tellers wel eens last van kunnen hebben. Ook kunnen deze tellers niet geblokkeerd worden.

Voor het bepalen van hoeveel mensen er binnen zijn, is het heel belangrijk dat de teller zeer nauwkeurig telt en deze gegevens ook in realtime kan doorgeven.

INstellen op afstand


De tellers worden aangesloten op het internet en vanaf dat moment kunnen we op afstand de teller volledig instellen en kalibreren.

Wij zijn experts in het afstellen van deze teller, zodat wij een nauwkeurige meting kunnen garanderen.

Voorbeelden

Hieronder zijn een aantal projecten beschreven waar wij een telsysteem geplaatst hebben, waarbij bezoekers op een scherm kunnen zien hoeveel mensen er binnen zijn en / of hoeveel mensen er nog naar binnen mogen.

Naturalis Biodiversity Center is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden.

Bij Naturalis zijn er verschillende zalen waar een maximum aantal bezoekers naar binnen mogen. Nu met de Covid-19 maatregelen, is het nog belangrijker dat er inzicht is in het aantal mensen dat aanwezig is en dat bezoekers geïnformeerd worden of zij nog naar binnen mogen.

Voor Naturalis hebben wij ontwerp van het scherm gemaakt naar wens van de klant.

Boekhandel Dominicanen in Maastricht is een druk bezochte boekwinkel in de oude Domincanen kerk. Mensen komen hier graag om door de vele boeken heen te struinen, maar ook om lekker een kop koffie te drinken. Er mogen maar een aantal mensen naar binnen. Door middel van een scherm bij de ingang, worden mensen geïnformeerd over de drukte.

Zorgvrij Spaarnwoude - Hier kun je koeien aaien, melk tappen, kaas maken en ravotten in de speeltuin of een krantje lezen in het pannenkoekenrestaurant én vind je het informatiecentrum van recreatiegebied Spaarnwoude!

Vanwege Corona is er een looproute met een aparte ingang en uitgang. Bij de ingang en bij de uitgang is een Brickstream 3D klantenteller geplaatst. Bezoekers kunnen via een scherm geïnformeerd worden over de drukte, maar wij hebben ook een fysiek stoplicht geplaatst. Zodra het maximaal aantal toegestane bezoekers bereikt is, springt het stoplicht op rood.

Duurzaamheidsdentrum Weizigt is misschien wel één van de mooiste educatiecentra op het gebied van natuur in Nederland met een eigen kinderboerderij. Genieten van de natuur vlakbij het centrum van Dordrecht.

Vanwege Corona is er een maximum aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mogen zijn in het park. Bij de entrees zijn tellers geplaatst die direct data doorsturen naar de Cloud zodra er iemand geteld wordt. Vrijwel direct is in het dashboard te zien hoeveel mensen er aanwezig zijn en hoeveel mensen er nog naar binnen mogen.

Wij hebben in deze situatie de SensMax draadloze telsensoren gebruikt.

Heeft u al een telsysteem?

Laat ons weten welk systeem dat u gebruikt en misschien is het mogelijk dat wij u bestaande tellers kunnen koppelen met onze software. Het kan ook zijn dat wij bestaande hardware op een andere module kunnen aansluiten om ook snel inzicht te krijgen in het aantal mensen dat binnen zijn. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we u altijd verder informeren naar de mogelijkheden.


Bestellen?

Voor de 3D klantentellers met monitor maken wij graag een aanbieding. Stuur ons een mail via info@wvtechnics.nl en u ontvangt binnen 1 werkdag een aanbieding.

Het SensMax Realtime telsysteem is een telsysteem dat plug and play geleverd wordt. Dit systeem is door uzelf te plaatsen, waarbij wij u telefonisch of via Teamviewer kunnen ondersteunen. Uiteraard kunnen wij de installatie ook voor u verzorgen.

Klik op de afbeelding om te bestellen:

Bestel hier uw SensMax Realtime teller

Testers gezocht

Wij hebben een eenvoudig diplay geprogrammeerd waarop voor een klant direct te zien is of zij naar binnen mogen. Wij hebben deze in diverse uitvoeringen, maar zijn benieuwd welke uitvoering het meeste gebruikersgemak heeft. Vandaar dat wij deze in de praktijk willen testen. Wij kunnen deze opstelling nu aanbieden met een aantrekkelijke korting. De normale prijs is 695 Euro inclusief installatie. Wij leveren deze nu voor 450 Euro inclusief installatie.


Het display

Het display kan geplaatst worden bij de entree van de winkel op een vaste ondergrond, maar kunnen we eventueel ook op een zuil leveren. Het display is een touchscreen en heeft een formaat van 4,3" (11 centimeter). Op het display worden bedraad sensoren aangesloten. Wij hebben diverse sensoren, zodat wij dit display in vrijwel iedere situatie kunnen plaatsen.


Uw project ook hier?


Contact

Wij informeren u graag verder over hoe u ook uw klant kunt laten zien hoeveel mensen er binnen zijn.

Mail ons: info@wvtechnics.nl

of bel

076-5602787