Over ons

Wij zijn begonnen als specialisten in klantentellers. Wij leveren eenvoudige tellers tot zeer uitgebreide systemen om het aantal bezoekers te kunnen meten. De laatste jaren gebeurt het tellen van bezoekers steeds vaker door middel van camera's en dan vooral met 3d-camera's. Wij hebben ons steeds verder gespecialiseerd in het tellen van bezoekers door middel van dit soort intelligente camera's.

Wij hebben ons daarnaast verder gespecialiseerd in het leveren van camera-systemen voor beveiliging van winkel, bedrijf of woning. Er is een groot aanbod van camera's. Wij hebben gekozen om te werken met een aantal vaste merken waar wij goede ervaringen mee hebben.

De camera's en telsystemen worden geïnstalleerd door ons eigen serviceteam. Omdat we steeds vaker de vraag kregen om meer werkzaamheden uit te voeren, zoals het verzorgen van de databekabeling, behoort dit ook tot ons werkterrein.

Ten slotte zijn we een sterke partner op het gebied van Ajax draadloze alarmsystemen: het beste draadloze alarmsysteem met daarnaast ook het meest fraaie design.

Techniek is onze passie. Bent u op zoek naar een product of systeem wat niet standaard in ons assortiment zit? Neem eens contact op met ons. WIj denken graag met u mee. Ten slotte hebben wij op die manier ons aanbod al aardig uit kunnen breiden.

ONS TEAM


Wilfred

Oprichter van WV Technics - technisch specialist in klantentellers, camera-systemen en AJAX alarmsystemen.

Barbara

Verkoop binnendienst

Martijn

Technisch specialist op gebied van camera-systemen, inbraakbeveiliging en datanetwerken (buitendienst)

ERWIN

Technisch specialist op het gebied van camera-systemen, AJAX-systemen en datanetwerken (buitendienst).