30.05.2018 WV Technics installeert 3D tellers bij Fietsenwinkel.nl


Bij diverse winkels van Fietsenwinkel.NL in Nederland en Belgiƫ hebben wij 3d tellers geplaatst. Deze tellers zijn zeer nauwkeurig en tellen het aantal bezoekers van de winkel. Een telsysteem maakt in veel gevallen geen verschil tussen een persoon die een winkel in of uit loopt of een object zoals een fiets. Fietsen die meegenomen worden voor een testrit mogen niet geteld worden. De 3d teller kunnen wij zodanig instellen dat vanaf een bepaalde hoogte pas een telling plaats vindt. Fietsen worden daarom niet geteld, de personen wel. Ook kunnen op deze manier (kleine) kinderen van telling uitgesloten worden.


De 3d tellers zijn op afstand ook zeer makkelijk te onderhouden. De tellers melden wij aan op een device manager en zijn dan altijd door ons te benaderen. De teller moet dan wel op het netwerk aangesloten zijn.Op die manier kunnen wij tellijnen aanpassen, controleren of de tellingen goed gaan of instellingen wijzigen zonder dat wij ter plekke hoeven te zijn.


Heeft u ook interesse in een 3d telsysteem of een andere oplossing? Neem contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden samen met u door.

30.03.2018 Vernieuwde Easylog cloud en App


De Easylog Cloud om Wifi loggers uit te lezen, is vernieuwd en er is nu ook een app ontwikkeld waarmee de wifi loggers zijn in te stellen en de meetwaardes zijn te bekijken. Meld de logger aan op het Wifi-netwerk en op de Easylog Cloud en temperatuur en/of vochtigheid kunnen gemeten worden. De wifi-loggers zijn te bestellen via https://www.weetwatumeet.nl/category/262665/dataloggers.

In de app kunnen meerdere loggers uitgelezen worden. Selecteer de logger die u in wilt stellen of waarvan u de meetwaardes wilt bekijken.

Bekijk de metingen van de geselecteerde logger.

29.03.2018 SensMax tellers bij Natuurcentrum Gorinchem


Bij Natuurcentrum Gorinchem moesten buiten bij de poorten tellers geplaatst worden. Gekozen is voor de SensMax tellers, waarbij de sensoren uitgelezen worden door een USB-datacollector. Door deze te richten op de sensor, wordt de teldata overgezet op dit kastje. Vervolgens kan de data via de USB-poort van de computer ingelezen worden en bekeken worden in grafiek en tabel. De software biedt veel mogelijkheden om de telgegevens te presenteren in grafieken. Zo kunnen weken bijvoorbeeld heel makkelijk vergeleken worden. Inzicht in de bezoekersaantallen en professionele presentatie ervan, zijn in een aantal muisklikken voorhanden. Export naar pdf of Excel is ook mogelijk. Wij wensen Natuurcentrum Gorinchem vele bezoekers die geteld gaan worden door het SensMax telsysteem.

www.natuurcentrumgorinchem.nl